Omet les ordres de franja
Passa al contingut principal
Skip Navigation Linksinici > Prepara el teu viatge > Abans embarcar te > Tarifes, bonificacions i residents


tarifes i bonificacions

pujar

tarifes i ofertes

La forma més senzilla de conèixer les nostres ofertes i els nostres paquets de serveis amb descomptes és accedint a la secció d'ofertes i paquets on trobaràs informació detallada sobre cadascun d'ells. Igualment, si et poses en contacte amb el nostre contact center trucant al 902 45 46 45 t'informarem encantats de les ofertes i els paquets de serveis amb descompte i t'ajudarem a triar aquell que millor s'adapti a les teves necessitats.

 
pujar

bitllets amb tarifa open

Tenen una validesa d'1 any des de la data d'emissió. Per tancar la tornada d'un bitllet amb tarifa Open has de contactar amb el nostre contact center en el 902 45 46 45 i facilitar el localitzador de la teva reserva. També podràs fer-ho a les nostres oficines i estacions marítimes.

És molt important que tinguis en compte que la teva reserva sempre estarà subjecta a la disponibilitat de places.

 
pujar

bonificacions i descomptes

Per beneficiar-te de qualsevol de les nostres bonificacions és necessari que comuniquis aquesta intenció en el moment de fer la reserva i que presentis la documentació que acrediti aquest dret al nostre personal de terra quan estiguis emetent la targeta d'embarcament.

  • Nadons: 100% de la tarifa. Els nadons viatgen gratis, però se n'ha d'informar en el moment de fer la reserva. Has de tenir en compte que els nadons no tenen dret a ocupar butaca. Pots consultar les condicions a Viatjar amb nadons i nens.
  • Nens: 50% sobre la tarifa d'adult. Pots consultar les condicions a Viatjar amb nadons i nens.
  • Residents: 50% sobre la tarifa aplicada. Les bonificacions s'aplicaran sobre la tarifa del bitllet. En el cas de butaca superior o camarot ocupat per una sola persona, la diferència de preu no serà bonificada i haurà de ser pagada pel passatger, de conformitat amb allò establert a la Llei 2/2012 de 29 de juny del 2012 de subvencions al transport marítim.
  • Militars: 50% o 40% sobre la tarifa aplicada, en funció del conveni signat amb cada cos de l'exèrcit.
  • Família nombrosa de caràcter general: 20% sobre la tarifa aplicada.
  • Família nombrosa de caràcter especial: 50% sobre la tarifa aplicada.
  • Mascotes en cistella de transport: 100% sobre la tarifa de mascotes en gàbia. A Trasmediterranea els nostres clients poden transportar GRATIS les seves mascotes petites dins d'una cistella de transport/gàbia a bord dels vaixells ràpids, acomodament butaca. Pots veure les condicions generals a Viatjar amb mascotes sense cistella de transport.​
 

residents a Ceuta, Melilla, Canàries i Balears

pujar

bonificació de residència​

Per poder accedir al descompte de resident (de conformitat amb allò establert a la Llei 2/2012 de 29 de juny del 2012 de subvencions al transport marítim i aeri per a residents a Canàries, Balears, Ceuta i Melilla), és necessari ser ciutadà espanyol o de la resta d'estats membres de la Unió Europea o d'altres estats signadors de l'Acord sobre l'espai econòmic europeu. 

A partir de l'1 de setembre del 2012, els residents a territoris no peninsulars que desitgin acollir-se a la bonificació han d'acreditar la seva residència mitjançant els documents següents:

  • Ciutadans espanyols: el certificat d'empadronament expedit per l'ajuntament segons el model de l'Annex I del Reial decret 1316/2001, acompanyat pel document nacional d'identitat com a document identificatiu. Per als ciutadans espanyols menors de 14 anys que no tinguin DNI, només serà necessari presentar el certificat d'empadronament de l'ajuntament.
  • Ciutadans estrangers (nacionals dels 27 estats membres de la UE i Noruega, Liechtenstein, Islàndia i Suïssa): el certificat d'empadronament expedit per l'ajuntament segons el model de l'Annex I del Reial decret 1316/2001, acompanyat del document nacional d'identitat o passaport com a document identificatiu.

Els passatgers amb dret a descompte de resident hauran de presentar l'acreditació de la residència, que haurà de ser ORIGINAL i estar en VIGOR, en el moment de l'emissió del bitllet i de l'embarcament.