Omet les ordres de franja
Passa al contingut principal
Skip Navigation Linksinici > Prepara el teu viatge > Abans embarcar te > planifica el teu viatge


abans de viatjar​

pujar

emissió de bitllets

Pots emetre els teus bitllets a través de la nostra pàgina web, posant-te en contacte amb el nostre Contact center trucant al 902 45 46 45 o a les agències, delegacions i estacions marítimes de Trasmediterranea. 

El nostre Centre d'atenció al client emet bitllets virtuals per a clients particulars, als quals facilita un número de localitzador amb el qual van a una delegació o estació marítima de la companyia per a l'obtenció de la targeta d'embarcament.

 
pujar

documentació per viatjar

Per viatjar, hauràs de tenir la documentació original i en vigor exigida per la normativa vigent (DNI, passaport, NIE) i presentar-la al personal de Trasmediterranea en el moment de l’embarcament. Els menors han d’identificar-se mitjançant DNI, Passaport o llibre de família. Els menors de 14 anys hauran de viatjar sempre acompanyats. Si l’acompanyant no és cap dels progenitors o el seu tutor legal, serà imprescindible la presentació d’un consentiment per part d’aquest, acompanyat d’una fotocòpia del seu DNI i del Llibre de Família, on hauran de constar el menor i el progenitor que autoritza. Si tens targeta de resident i/o família nombrosa, et recomanem que les duguis amb tu en el moment d’emetre la targeta d’embarcament al mostrador per si hi hagués cap problema informàtic durant la seva validació. Per poder efectuar l’embarcament de manera ràpida i àgil, agraïm que duguis amb tu la documentació requerida ja preparada.​

 
pujar

equipatge

Pots portar fins a un màxim de 40 kg d'equipatge en cabina i 30 kg en butaca. Això no obstant, és important que consideris la quantitat que pots traslladar tu sol i que prestis especial atenció als objectes de valor. Trasmediterranea no es fa responsable dels possibles robatoris o pèrdues d'equipatge i objectes personals dels passatgers.

Si viatges en butaca, depenent del vaixell o la ruta t'oferim el servei de maleter perquè hi guardis l'equipatge. Aquest romandrà en una cambra comuna i tancada amb clau durant la travessia.

Tingues en compte els elements que no és poden dur a bord per ser considerats il·lícits o perillosos.

 
pujar

objectes prohibits o controlats

Per mesures de seguretat, està prohibit el transport dins de l'equipatge de mà, facturat i dins dels vehicles, dels articles següents:

 • Carteres o maletins de seguretat proveïts de sistemes d'alarma.
 • Explosius, municions, articles de pirotècnia o bengales.
 • Gasos (inflamables, no inflamables, intensament refrigerats o verinosos), com ara gas per a càmping, oxigen, propà i butà.
 • Líquids inflamables, com ara combustibles, pintures o dissolvents.
 • Sòlids inflamables, com ara articles de fàcil ignició, substàncies subjectes a combustió espontània, substàncies que emeten gasos inflamables quan entren en contacte amb l'aigua.
 • Substàncies oxidants, com ara la sosa o els peròxids.
 • Materials radioactius.
 • Algunes restriccions també són aplicables a medicaments, articles de toaleta, neu carbònica, ampolles d'oxigen o d'anhídrid carbònic per a ús mèdic, o munició per a armes de caça.
 
pujar

hora límit d'embarcament

Tingues en compte que l'hora límit d'acceptació de passatgers a l'embarcament és de 30 minuts abans de la sortida, exceptuant les embarcacions ràpides, per a les quals és de 15 minuts. Si viatges amb vehicle serà de 60 minuts.

L'hora límit d'acceptació a l'embarcament és el temps mínim d'antelació abans de l'hora oficial programada de sortida indicada al bitllet amb el qual cal arribar.

Passat aquest temps límit, l'embarcament quedarà tancat i la companyia no incorrerà en cap responsabilitat per no acceptar el passatger i/o vehicle quan es presentin a un embarcament tancat.

En els trajectes de Cadis-Canàries-Cadis la presentació a l'embarcament s'ha de fer, per qüestions de duanes, com a mínim 2 hores abans de la sortida.

 
pujar

check-in on-line

T'oferim el servei de Check-in online perquè puguis imprimir la teva targeta d'embarcament fins a 7 dies abans de la sortida, sense necessitat de recollir-la a la finestreta. Check-in online.

Condiciones

 • La reserva ha d'estar pagada.
 • S'han de presentar a l'embarcament tant l'exemplar per a la companyia naviliera com l'exemplar per al client.

Exclusions

 • Rutes que tenen com a origen o destinació Algesires, Ceuta i Tànger.
 • Trajectes operats per altres companyies o bitllets bonificats la documentació acreditativa dels quals no sigui al nostre sistema.
 • Localitzadors de grups.

Aquestes targetes d'embarcament s'han de recollir a la finestreta.

Situacions en què cal presentar-se a la finestreta. Emissió de la targeta d'embarcament a la finestreta.

 • En cas de pèrdua o no-recepció de les targetes d'embarcament.
 • Si per raons tècniques o operacionals (per exemple, impressió defectuosa o incompleta) la targeta d'embarcament no es pot validar electrònicament a l'entrada al vaixell.
 • Si el client no porta dos jocs de targetes d'embarcament (exemplar per a la companyia naviliera i exemplar per al client).
 • Les targetes d'embarcament deteriorades o que no tinguin codi de barres no seran acceptades en l'embarcament i hauràs de sol·licitar a la finestreta l'emissió de noves targetes.
 • Una vegada emesa la targeta d'embarcament no es poden realitzar canvis en la reserva. 
 
pujar

com arribar-hi, plànols dels nostres ports

Per conèixer la situació dels nostres ports, fes clic en aquest enllaç: plànols dels nostres ports


 ​
pujar

emissió de la targeta d'embarcament

Pots fer l'emissió de la targeta d'embarcament a través del nostre web Check-in online o de les màquines d'auto check-in de les nostres instal·lacions marítimes, en cas que no sigui necessari presentar documentació específica (descomptes aplicables a residents / famílies nombroses), i a la finestreta.

A la finestreta, el nostre personal et demanarà el bitllet o cupó d'embarcament, introduirà el número de reserva per comprovar les teves dades i expedir la targeta d'embarcament, incloent-hi vehicles, nadons o animals de companyia en cada cas.

Per a passatgers residents i/o famílies nombroses, a més comprovarem:

 • Les dades de cada bitllet de resident a la base de dades de residents o famílies nombroses.
 • Fotocòpia de DNI, targeta de residència o carnet de família nombrosa, que quedarà en custòdia de la delegació en cas de no aparèixer a la base de dades.

És obligatori que tots els passatgers, nadons i animals de companyia disposin de la seva targeta d'embarcament nominativa.

El nostre personal t'informarà de l'hora i la porta d'embarcament i, si viatges amb vehicle, de la zona de preembarcament on estacionar el vehicle i esperar fins a l'embarcament.

No et preocupis si has perdut la teva targeta d'embarcament abans d'utilitzar-la. No hauràs de pagar cap càrrec extra per la pèrdua de targetes d'embarcament. Nosaltres et fem un duplicat sense cost addicional.

 
pujar

control d'embarcament

Abans de l'accés al vaixell, a la zona de preembarcament, el nostre personal de la finestreta verificarà el DNI, el passaport o la targeta de residència dels passatgers amb les dades de les targetes d'embarcament. En cas que les dades no coincideixin, el passatger no podrà embarcar.

A Trasmediterranea disposem dels serveis apropiats perquè la teva espera a la zona de preembarcament et resulti més còmoda.   

Durant la travessia serà necessari que custodiïs la teva targeta d'embarcament.

 
pujar

embarcament de vehicles

embarcament de vehicles

Gaudeix de la llibertat de portar el teu propi cotxe o viatjar sense límit d'equipatge. Podràs portar tot el que la teva família necessita per a unes vacances divertides. T'oblidaràs de l'estrès dels aeroports, del lloguer del cotxe a la destinació i a més amb el teu propi cotxe podràs viatjar sense límits.

Has de tenir en compte que, per embarcar, la documentació i l'assegurança del vehicle han d'estar en vigor. L'hora límit és de 60 minuts abans de la sortida del vaixell. És important que respectis aquesta hora límit per evitar problemes en l'embarcament; una vegada superada aquesta hora, Trasmediterranea no podrà garantir l'acceptació a bord. En temporada alta has de tenir en compte les possibles cues que hi pugui haver.

Els vehicles hauran d'embarcar sempre amb conductor. Els remolcs hauran d'embarcar-se i viatjar sempre amb el vehicle que els transporta.

L'equipatge es pot embarcar dins del vehicle, t'aconsellem que agafis el necessari durant la travessia ja que el garatge romandrà tancat.

El vehicle que embarqui ha de ser el mateix que consta al bitllet i ha de tenir la longitud i l'alçada indicades a la reserva; en cas contrari, Trasmediterranea no podrà garantir-ne l'embarcament.

Si es dóna el cas que el vehicle que embarca correspon a una tarifa superior al vehicle reservat, el passatger haurà d'abonar la diferència de preu. La companyia pot sol·licitar la fitxa tècnica del vehicle reservat per a la seva comprovació oportuna.

En compliment de la normativa en matèria de seguretat, els noms dels passatgers, les dades dels documents d'identitat, la marca, el tipus i la matrícula dels vehicles indicats al bitllet s'han de correspondre obligatòriament amb els passatgers i els seus vehicles en el moment de la sortida. En cas contrari, podrà denegar-se l'accés a l'embarcament.

La tarifa varia en funció del trajecte i de les mides totals de longitud.

 
pujar

embarcacions d'esbarjo

Si viatges amb una embarcació d'esbarjo, l'has d'embarcar al garatge del vaixell juntament amb el teu vehicle i com a part integrant d'aquest. La longitud correspondrà a la mida del vehicle més la de l'embarcació (incloent-hi la barra de tracció) i l'alçada a la del vehicle més l'embarcació.

La tarifa varia en funció del trajecte i de les mides totals de longitud.  

 
pujar

embarcació gratuïta de bicicletes i taules de surf

Trasmediterranea t'ofereix el servei gratuït de transport de bicicletes, taules de surf i caiacs. Es transporten al garatge, degudament lligats. La càrrega, custòdia i descàrrega de les bicicletes i taules de surf són responsabilitat del seu portador.

embarcació gratuíta de bicicletes

 
pujar

una vegada a bord, acomodament

una vegada a bord, acomodament

Si viatges en butaca, depenent del vaixell o la ruta t'oferim el servei de maleter perquè hi guardis l'equipatge. Aquest romandrà en una cambra comuna i tancada amb clau durant la travessia.

El nostre personal t'indicarà la localització del teu acomodament i t'informarà dels horaris de prestació de serveis.

Hi ha moltes coses per fer a bord durant les travessies i tota la flota de Trasmediterranea disposa de tota mena de serveis per entretenir-te.

Depenent de la ruta, podràs gaudir dels nostres restaurants, bars, salons, botigues, àrees de joc per a nens i gimnàs, entre altres serveis.

Si tens mascota, depenent del vaixell pots tenir la possibilitat de visitar-la durant el viatge per comprovar que està bé i tranquil·la. Fins i tot, en funció de les seves característiques, pots demanar permís per passejar-la per coberta.

Si vols més informació consulta la secció Serveis a bord.​

 
pujar

el desembarcament

Quan el vaixell arribi al port de destinació, t'avisarem per megafonia de la recollida d'equipatges i vehicles.

El nostre personal et guiarà a recollir el teu equipatge del maleter i/o el teu animal de companyia de la gàbia perquè procedeixis a desembarcar. Igualment, et guiarem en el desembarcament del teu vehicle.​