Omet les ordres de franja
Passa al contingut principal
Skip Navigation Linksinici > Prepara el teu viatge > Abans embarcar te > Embarazadas bebés y niños


embarassades, nadons i nens

pujar

embarassades

Les embarassades que viatgin als nostres vaixells hauran de signar el "Document informatiu per a passatgeres embarassades" que Trasmediterranea posa a la seva disposició. No es permetrà l'embarcament a partir de la setmana 36 de gestació. El nostre personal tractarà d'acomodar-les als llocs més tranquils i amb menys trànsit de passatgers per a un confort màxim sempre que sigui possible.

embarassades, nadons i nens

 
pujar

viatjar amb nadons i nens

Els nadons sempre viatgen gratis sobre la falda dels pares i sense ocupar un seient. Això no obstant, és imprescindible que, a l'hora de fer la reserva, es comuniqui la seva presència. Els nens tenen una bonificació sobre la tarifa i els menors de 13 anys han de viatjar sempre acompanyats d'un adult.

Trasmediterranea considera:

  • Nadons: Únicament paguen les taxes portuàries i el suplement.
  • Nens: Els nens de 2 anys a 13 anys inclusivament. Viatgen pagant el 50% de la tarifa, a excepció de tarifes especials subjectes a condicions específiques.

Tarifes especials subjectes a condicions específiques:

Tarifes: ​S'acorda que no es cobraran taxes als NADONS (de 0 a 2 anys) en aquelles línies la destinació o origen Algesires, Ceuta o Tànger MED.

Documentació: Per viatjar, hauràs de tenir la documentació original i en vigor exigida per la normativa vigent (DNI, passaport, NIE) i presentar-la al personal de Trasmediterranea en el moment de l’embarcament. Els menors han d’identificar-se mitjançant DNI, Passaport o llibre de família.

Els menors de 14 anys hauran de viatjar sempre acompanyats. Si l’acompanyant no és cap dels progenitors o el seu tutor legal, serà imprescindible la presentació d’un consentiment per part d’aquest, acompanyat d’una fotocòpia del seu DNI i del Llibre de Família, on hauran de constar el menor i el progenitor que autoritza.

Si tens targeta de resident i/o família nombrosa, et recomanem que les duguis amb tu en el moment d’emetre la targeta d’embarcament al mostrador per si hi hagués cap problema informàtic durant la seva validació. Per poder efectuar l’embarcament de manera ràpida i àgil, agraïm que duguis amb tu la documentació requerida ja preparada

Per beneficiar-se de les tarifes especials per a nadons i nens, Trasmediterranea podria sol·licitar al passatger un document oficial que acrediti l'edat del menor (Llibre de Família, DNI, passaport, etc.) en cas de dubte sobre la franja d'edat en què es troba.

viatjar amb nadons i nens