Omet les ordres de franja
Passa al contingut principal
Skip Navigation Linksinici > Prepara el teu viatge > Abans embarcar te > Viatjar amb mascotes

viatja amb les teves mascotes

pujar

reserva de mascotes

Admetem qualsevol animal de companyia sempre que estigui documentat.

Es consideren animals de companyia gossos, gats i aquells animals inofensius que accedeixin al vaixell en la seva gàbia, que no ha de superar els 50x40x25 cm, o que portin corretja, collar i morrió, en cas que siguin massa grans per embarcar en aquesta gàbia.

Per accedir al vaixell hauràs de fer la reserva de plaça i obtenir una targeta d'embarcament per a la teva mascota, tant si viatgen dins de les gàbies habilitades com si ho fan dins de la cistella de transport pròpia.

En el moment de realitzar la reserva, hauràs d'indicar l'acomodament de la mascota, que pot ser en gàbia o cistella de transport.

La tarifa i l'acomodament de transport d'animals domèstics varia en funció de la ruta.

Assegura't que portes la cartilla sanitària de la teva mascota i que aquesta està perfectament actualitzada de conformitat amb el calendari de vacunes i desparasitacions.

No t'oblidis de l'alimentació de la teva mascota, ja que la seva manutenció està a càrrec dels propietaris.

viatja amb les teves

 
pujar

on viatgen les mascotes

Les mascotes poden viatjar a les gàbies condicionades o gratuïtament en cistella de transport a bord dels nostres vaixells ràpids.

En casetes: Els nostres vaixells, depenent de la ruta i les seves característiques, disposen de casetes de diferents mides especialment dissenyades per oferir a la teva mascota la màxima comoditat durant la travessia. Veure flota.

Les casetes estan construïdes amb materials especials que impedeixen la presència de paràsits. A més són sotmeses a un meticulós procés de neteja i desinfecció abans de cada viatge.

Les casetes estan situades molt a prop de les boques de ventilació de la bodega i sempre es mantenen airejades.

Depenent del vaixell, t'oferim la possibilitat de visitar la teva mascota per comprovar que estigui bé i tranquil·la durant el viatge. Fins i tot, en funció de les seves característiques, pots demanar permís per passejar-la per coberta.

Per a la teva tranquil·litat, tots els vaixells de Trasmediterranea estan equipats d'una farmaciola per a animals domèstics i tenen telèfons d'assistència veterinària les 24 hores per fer front a qualsevol imprevist.

Si desitges visitar el teu animal durant el viatge, consulta amb el nostre personal quin és l'horari establert. Si el teu veterinari t'ha suggerit que li facis més d'una visita, comunica'ns aquest fet.

En cistella de transport: A Trasmediterranea els nostres clients poden transportar les seves mascotes petites dins d'una cistella de transport/gàbia a bord dels vaixells ràpids. 

La cistella de transport ha de mesurar com a màxim 50x40x25 cm i la mascota ha de pesar com a màxim 6 kg. Consultar condicions generals.

Has de tenir en compte que la cistella de transport ha de ser un recipient adequat, consistent, ventilat, amb fons impermeable i segur. Assegura't també que l'animal no surti ni sigui tret de la cistella de transport.

Per als ocells, cal tenir en compte que les gàbies siguin resistents, que el tancament sigui segur i que no s'hi puguin vessar menjars i begudes. A més, la gàbia sempre anirà coberta.

Si es tracta d'animals de mida o pes reduït, se'n podrà admetre més d'un de la mateixa espècie en una sola gàbia o cistella de transport.

En cap moment no s'admetran animals que, per les seves característiques especials, mala olor, etc., puguin ser molestos per a la resta del passatge i la tripulació.

descàrrega condicions transportí

 
pujar

embarcament i desembarcament de mascotes

Presenta't al personal de bord quan arribis al vaixell amb la teva mascota: ells t'ajudaran en tot el que necessitis.

Assegura't que el teu gos va degudament subjecte i amb morrió tant en l'embarcament com en el desembarcament. Tot i que es tracti d'un animal domèstic, la nova situació i l'aglomeració de gent podrien alterar el seu comportament habitual.

La resta d'animals han d'embarcar sempre dins d'una gàbia o cistella de transport.

 
pujar

gossos guia

Es consideren gossos guia i d'assistència aquells que han estat ensinistrats per a l'acompanyament, la conducció i l'ajuda a les persones amb discapacitat, a escoles especialitzades i reconegudes oficialment.

Els gossos guia i d'assistència que poden acompanyar les persones amb mobilitat reduïda tindran lliure accés a les instal·lacions de passatge sense cap càrrec addicional. No ocuparan acomodament i s'ubicaran al costat del propietari sense molestar la resta del passatge. Hauran de portar la seva cartilla veterinària i anar degudament equipats amb morrió, collar i corretja.

Els gossos hauran de portar un distintiu de caràcter oficial i el seu posseïdor haurà d'acreditar, a requeriment del personal d'assistència a persones amb mobilitat reduïda, que compleixen les mides a què es troben sotmesos aquests gossos.

Tant en terra com al vaixell s'habilitaran, en la mesura del possible, llocs perquè els gossos guia puguin fer les seves necessitats fisiològiques.

 
pujar

viatjar amb la teva mascota al Marroc

Si viatges amb la teva mascota al Marroc, has de portar la documentació corresponent exigida tant per la Unió Europea com per les autoritats del Regne del Marroc. Si vas amb animals, et recomanem que consultis els requisits amb les autoritats competents.