Omet les ordres de franja
Passa al contingut principal
Skip Navigation Linksinici
​​ grupo Acciona

Grup ACCIONA

Líder global en infraestructures, aigua i energies renovables.

ACCIONA és una de les principals corporacions empresarials espanyoles, líder en la promoció i gestió d'infraestructures, energies renovables, aigua i serveis.

Amb un segle de trajectòria, i formada per més de 30.000 professionals, està present en més de trenta països dels cinc continents. ACCIONA cotitza en el selectiu índex borsari Ibex-35, i és un valor de referència en el mercat

El seu posicionament com a pioners en desenvolupament i sostenibilitat expressa la seva capacitat per donar resposta al repte d'aconseguir un desenvolupament sostenible, a través de totes les seves àrees d'activitat. Un dels seus compromisos concrets és reduir paulatinament la seva petjada climàtica i liderar la transició cap a una economia baixa en carboni. Així, les activitats i negocis d'ACCIONA eviten tots els anys l'emissió de milions de tones de CO2 a l'atmosfera. El Pla Director de Sostenibilitat desenvolupa l'estratègia de Sostenibilitat de la companyia.


L'aposta d'ACCIONA per la innovació s'ha consolidat amb més inversions, projectes, programes i recursos humans, que avalen la intenció de la Companyia de mantenir el seu lideratge en el desenvolupament de solucions i alternatives més sostenibles.ACCIONA EcoPowered

Un veler zero emissions

En ACCIONA hem creat un "veler zero emissions" impulsat per energies 100% renovables, capaç de competir al novembre passat 2012 a la Vendée Globe 2012, la regata més dura del planeta. Una volta al món en solitari i sense escales. Concebut com un vaixell sostenible des de la primera peça, el vaixell ACCIONA és tan competitiu com els seus oponents, però si la necessitat d'utilitzar cap combustible fòssil. Després de dos anys de treball en R + D + ii gràcies al treball d'un equip multidisciplinari de 70 persones, hem aconseguit dissenyar, per una banda, els equips que garanteixin el subministrament d'energia a partir dels recursos del sol, vent i el aigua, i per un altre, maximitzar la hidrodinàmica del veler amb dissenys i materials de nova generació.

Vídeo ACCIONA 100% EcoPowered en la Vendée Globe 2012ACCIONA Windpowered Antártica

El primer trineu zero emissions

100 anys després de l'arribada de Amundsen i Scott al Pol Sud, ACCIONA impulsa una expedició en un trineu 100% ecoeficient: l'ACCIONA Windpowered Antàrtica. Es tracta de la primera expedició de caràcter científic que demostra l'eficàcia d'un vehicle zero emissions, impulsat únicament amb la força del vent amb l'ajuda d'estels de més de 80 m2 de superfície.

L'ACCIONA Windpowered Antàrtica, a més de ser un laboratori mòbil, es constitueix en una solució ideal per al proveïment i transport de les diferents bases científiques de les regions polars. D'aquesta manera, ACCIONA fa un pas més enllà en la seva preocupació per l'eficiència energètica, tornant a ser pioners en la recerca de solucions basades exclusivament en energies renovables. Perquè els grans reptes també poden ser ecoeficients.

Vídeo ACCIONA Windpowered Antártica

http://www.accionantartica.com/Sostenibilitat per a tots

Informa't, aprèn i comparteix sostenibilitat

Per conèixer més sobre la nostra política de sostenibilitat, consulta la nostra web http://sostenibilidadparatodos.acciona.es/